Hikvision

Camera Bewaking

Wat is Hikvision?

Hikvision is de wereldwijde marktleider op het gebied van camerabeveiliging. Hikvision camera's zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser, smartphone of derde opname toepassing op het lokale netwerk of overal in de wereld. Ze staan vooraan op het gebied van de draadloze IP-video-technologie vanwege hun vermogen om de kloof tussen kwaliteit en betaalbaarheid te overbruggen. Wij hebben diverse Hikvision IP-camera’s die kunnen draaien en zoomen of zelfs in de nacht duidelijke beelden kunnen opnemen.

Welk type past het beste bij mij?

  • Gold Label 2.0: Deze productlijn richt zich op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, en is gericht op specifieke toepassingen zoals winkelbeveiliging, parkeerterreinen, verkeersoverzichten, etc. Deze camera's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden de hoogste beeldkwaliteit en prestaties.
  • ColorVu 2.0: Deze productlijn richt zich op kleurenbeelden in slechte verlichtingsomstandigheden, en biedt heldere en kleurrijke beelden in 24/7 modus. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen zoals verkeersoverzichten, industrieën en beveiligingsmonitoring in openbare gebieden.
  • Wifi IP: Deze productlijn richt zich op de eenvoud van installatie en gebruik, en biedt een breed scala aan functies, waaronder Wifi-connectiviteit, intelligente analyse en compatibiliteit met mobiele apparaten. Dit maakt deze camera's geschikt voor zakelijke en particuliere beveiliging.
  • Intercom: Deze productlijn biedt een complete beveiligingsoplossing voor woningen en kantoren, en combineert beelden en geluidsopnames met spraak- en beeldcommunicatie. Hiermee kunt u uw deur op afstand beheren en communiceren met bezoekers, waardoor deze productlijn geschikt is voor toegangscontrole en beveiliging.